Roger van der Veken

Interview op radio Schouwen Duiveland

Interview op radio Schouwen Duiveland

Radio Schouwen Duiveland

Een zeer uitgebreid (ca20min) interview over Het geluid van Zeeland met Anthon de Bruyn van Radio Schouwen Duiveland voor het programma Zomertoer van 07-08-2014

De afgelopen periode aardig wat interviews voor de radio mogen geven, maar nog niet eerder aangeschoven in een studio tijdens een live uitzending. Een beetje aan de late kant kwam ik haastig en bezweet binnen en kon gelijk achter de microfoon plaatsnemen. Anthon, een zeer enthousiaste interviewer/presentator, nam ruim de tijd voor een hele lijst vragen. Ook kwamen er verschillende geluiden voorbij, waardoor het soms een beetje chaotisch, maar wel een erg leuk gesprek werd.

Na afloop nog uitgebreid gesproken met Andre van der Voort van der kleij, de dienstdoende technicus. Een man met een rijk verleden als radio technicus bij diverse omroepen. Hij vertelde van alles over het werken bij de radio, en gaf een demonstratie van de indrukwekkende techniek die er gebruikt wordt. Altijd interessant voor een geluidstechnicus om te zien natuurlijk.
Hij vertelde ook dat ze hard op zoek zijn naar vrijwilligers voor de techniek. Hartstikke leuk werk, Iets wat ik graag zou doen, maar helaas momenteel niet de tijd voor heb. Maar wie weet in de toekomst….
Mocht je hierin interesse hebben, neem contact op via http://www.rosd.nl/contact/

André was tevens zo vriendelijk om het interview deel van het programma als mp3 naar me te mailen zodat ik het op de site kon zetten. Bij deze dus André, bedankt!